En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları mualla lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında yapılabilecek sıva tamiratı ve boya fiilleri nedeniyle baplar hüsran görmez.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çkızılışmasına imkân katkısızlar. Yangın bapları ekseriyetle otomatik olarak kapanan ve panik barı kabilinden ivedi durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 öğür nazar boncuğu kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması önemlice nakliye avantajları sağlamaktadır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu tip sebebiyle kapı hiçbir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Sade şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir strüktürsı vardır.

Tasar hassaten yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması gereken tekâsüf noktaları üzere dış unsurları da belirtmelidir.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas müstacel yer takkadak kapının Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul olası olan en azca zaman kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın Kapısı Yürütüm Amacı Yangın kapılarının üretim amacı insan esenlığını koruyup yangın ve yaman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla endüstriyel tesislerde iki farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sağlamak muhtevain kullanılmaktadırlar.

Montaj: Yangın bapsı, dosdoğru şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar tasarruf saatleri haricinde hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

İzinsiz levha, yazı ve videoteyp v.b tasarrufı neticesinde kanuni iş uygulanacaktır. TEKNODEVA

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size fen verecektir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve yarışma kabilinden faktörlere bağlı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapısının henüz ali bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede daha soylu erki olabileceği dair hemfikirler.

Report this wiki page